Onze trainingsprogramma’s zijn geschikt voor beginners tot gevorderden en voor alle doelstellingen.

HIT Workout Crosstrainer

De crosstrainer is een total body workout. Dit betekend dat je alle spiergroepen tegelijk traint. Voor deze training kun je zelf je niveau bepalen. Er zijn videolessen voor beginners tot gevorderden.

Het fijne van je lidmaatschap is dat je de crosstrainer lessen kunt combineren met lessen op de fitnessmat. Denk hierbij aan oefeningen voor de buik, billen en armen. Ga je voor de crosstrainer lessen dan kun je kiezen uit verschillende programma’s met verschillende niveaus. En om je de beste training te bieden werken wij alleen met de beste fitness merken.

HIT Workout Hometrainer

De hometrainer is een populair cardio -fitnesstoestel vanwege de zeer effectieve belasting van je buik en beenspieren. Deze worden tijdens de videolessen ook behoorlijk aangepakt. Het is natuurlijk ook mogelijk om de hometrainer te gebruiken voor revalidatie training na bijvoorbeeld een operatie of ziekte. 

Ga je voor de hometrainer video lessen, dan kun je kiezen uit verschillende programma’s met verschillende niveaus. Naast de hometrainer lessen kun je je training ook aanvullen met lessen op de fitnessmat. Denk hierbij aan kracht oefeningen voor de buik, billen en armen. En om je de beste training te bieden werken wij alleen met de beste fitness merken.

HIT Workout Roeitrainer

De roeitrainer is voor de echte bikkels. Het is een veelzijdig cardio-apparaat omdat je met één complete roeibeweging bijna alle spiergroepen in je hele lichaam traint. Je werkt aan je conditie, valt af en bouwt spierkracht op.

Onze roeitrainer video lessen kun je volgen op verschillende niveau’s en voor alle doelstellingen. Of je nu wilt afvallen, conditie wilt opbouwen of sterker en gespierder wilt worden, de roeitrainer is hiervoor uitermate geschikt. En om je de beste training te bieden werken wij alleen met de beste fitness merken.

HIT Workout Spinningbike

Onze spinning lessen draaien om conditie opbouwen en vet verbranden. En dat wil vrijwel iedereen. Een goede manier om af te vallen is door veel calorieën te verbranden. Met spinning kun je namelijk tussen de 600 en 800 calorieën per training verbranden. Overtollig vet rond je buik- taille, benen- billen wordt verbrand door lekker te spinnen!

Onze Spinning lessen zijn pittig en daarom is doorzettingsvermogen erg belangrijk, maar onze instructeurs zullen er alles aan doen om jou te motiveren zodat je het volhoudt. Het fijne van je lidmaatschap is dat je de spinning lessen kunt combineren met lessen op de fitnessmat. Denk hierbij aan oefeningen voor de buik, billen en armen. En om je de beste training te bieden werken wij alleen met de beste fitness merken.

Onze favoriete merken

Kettler

Tunturi

Infiniti

Flowfitness

Schrijf je snel in

3 maanden

€35,-

6 maanden

€25,-

12 maanden

€17,50-

Stel je vraag